Family PNG Photos 1 1Уважаеми ученици, вскички ние сме част от една уникална, нова за човечеството ситуация, при която се опитваме чрез натрупаните знания и опит да спрем разпространението на един нов опасен вирус COVID 19 /Корона вирус/.
Често в разговорите ни сме обсъждали темата за правилата и защо е необходимо да бъдат спазвани. Ето сега е времето да покажем, че сме сериозни и отговорни като се постараем да спазваме правилата на извънредната ситуация:
    √ Да не излизаме от домовете си;
    √ Да спазваме много добра хигиена;
    √ Да носим предпазни средства, ако се наложи да излезем до аптеката или до хранителния магазин;
    √ Да стоим на безопасно разстояние, когато общуваме.
Всичко това е необходимо, за да запазим не само своето здраве, но и това на нашите близки – братя и сестри, майки и бащи, баби и дядовци, приятели.
Възползвайте се от момента, за да се отдадете на своите любими занимания - да играете на телефоните и/или на компютрите си; да общувате с вашите съученици и приятели, като си чатите в социалните мрежи. Сега надали някой ще Ви се скара за това.
Използвайте факта, че се налага по цял ден да сте си у дома, за да помогнете на родителите си в домакинските дейности, да ги научите, как да се справят с различните приложения на телефоните. Опитайте да прочетете някоя книга, за която все не сте намирали време преди настоящата ситуация или прочетете някоя приказка на по-малките деца в семейството Ви. Сега, когато някои от родителите Ви не са на работа и също са принудени да си стоят вкъщи, може би ще намерят време, за да си поговорят с Вас – използвайте тази възможност, за да се сближите, за да споделите своите мисли и вълнения. Отделете време и за някоя обща семейна игра, например: „Не се сърди човече“; „Домино“; „Монополи“, и много други подобни. Може и да се изненадате и да Ви хареса това, че сте си повече време вкъщи всички заедно.
Разбира се, надяваме се да не забравите, че трябва и да си научите уроците и да си напишете домашните. Благодарение на усилията на Вашите учители и Вашето адекватно включване, онлайн/дистанционното обучение вече стартира успешно.
Вярваме, че след карантината всички ние ще излезем от домовете си и ще покажем, че се израснали, като човеци, че сме станали по-знаещи и по-можещи, както и по-добри хора.
Ние вашите учители очакваме с нетърпение да се завърнете при нас в училище.
Желаем на вас и вашите семейства много здраве!

Нашият отбор

» Ретро мюзик • Огнено шоу • Татуси «